пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Про роботу на курсах (друге заняття)

Створив власний блог. Маю свої адреси у Всесвітньому "Смітнику" Те що фото розміщено, може добре, але розказувати про свої думки "вголос" я вже "дорослий". Просто вони будуть такими: "Вчитись треба серйозно, послідовно і увесь час. Особливо щодо фізико-математичних практичних задач. Їх треба розв'язувати на папері з ручкою, олівцем та лінійкою- причому по годині щодня. Як це робиться твоїм товаришем знати не обов'язково, а в більшості випадків це може бути помилкою, причому чужою помилкою. Скачування "всього" з Інтернету призводить до множення 2*2 з допомогою калькулятора.

3 коментарі:

  1. Сьогодні, щоб бути у курсі усіх подій ми дивимось телевізор, слухаємо радіо, спілкуємось з людьми, переглядаємо інформацію у інтернеті. Якщо відразу розпочинати з того, що Інтернет - це всесвітній "Смітник"! Можна зробити висновок, що ми "Бомжики" які корпаються у смітниках. У нас є власна думка, емоції і потрібно розуміти, що в мережі інтернет ми аналізуємо інформацію яку відшукали, а не корпаємось! А на рахунок фізико-математичних практичних занять, що їх потрібно розв'язувати на папері з ручкою, олівцем та лінійкою та по годині щодня погоджуюсь, але потрібно не забувати що у учнів крім фізики, математики ще є інші предмети!!!!! При чому кожний із учителів говорить що той предмет який веде він, найважливіший! А тепер давайте проаналізуємо, якщо на кожний предмет щодня виділяти по годині - ДЕ ВІЛЬНИЙ ЧАС ДИТИНІ для відпочинку, для спілкування з батьками? Та й не всі діти розуміються більшість тем навчальних, працювати з репетиторами у більшості немає можливості, вивчати предмети з батьками цілий вечір - це тема окремої розмови. Тому якщо вони будуть бачити як завдання виконують їх товариші це буде корисно для них та у них є можливість порівняти та проаналізувати!
    А тепер зробіть висновки самі! :)

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, Валерію Володимировичу, не лукавте! Цей смітничок, і все, що з ним пов'язане - непоганий засіб до існування! Ось я, наприклад, дуже добре пам'ятаю той час, коли ви були директором у нашій школі і у нас була фронтальна перевірка. Ви попросили у мене урок, щоб підготувати клас до контрольної. Я дивилася разом з дітьми на дошку і раптом усвідомила, що нічогісінько не розумію у тому, що ви пояснюєте (а з моменту закінчення школи минуло всього 8 років). А цей смітничок завжди дає можливість тримати себе в формі, зручно, дешево, за вчителем бігати не треба, ніхто не рахує, скільки російських слів ти використав у процесі уроку))))) Ну і , зрештою, реальна економія часу для себе - найулюбленішої.

    ВідповістиВидалити
  3. Любов Михайлівна, гарний коментар! Дякую за підтримку мережі Інтернет!

    ВідповістиВидалити